Om filmen


Filmen handlar om en kille vid namn Daniel. Han sitter på en flygplats påväg någonstans när en tjej sätter sig bredvid honom. Den här tjejen heter Sara. Daniel får en förbryllad känsla när han ser henne. Han kan svära på att han har haft drömmar om henne. Men Sara vill inte höra på något den här främlingen har att säga.

Beskrivningen av handlingen är väldigt kort och anledningen till det är att, om jag skulle berätta mer, så skulle det avslöja för mycket


Om produktionen

Innan det här projektet så har jag bara gjort små korta sketcher med min flickvän. Men nu ville jag göra en större och seriös produktion. När idén till ett manus dök upp så skrev jag ut en kort Synopsis på forumet Voodoo film och fick där ganska positiv feedback så jag bestämde mig för att skriva ett helt manus. 

Självklart skulle jag inte klara av att göra filmen själv och det skulle jag inte heller velat. Utan produktionen kommer bestå av ett gäng med människor som kommer göra varsin uppgift. 

Målet med projektet är att komma en bit på vägen mot drömmen att jobba med något inom filmbranschen. Egentligen är det bara ett utav målen. Att berätta en historia som får någon att känna den där känslan som man får när man ser en riktigt bra film eller hör en riktigt bra låt.
När filmen är slut så får man nästen en spark i magen när man kommer tillbaka till verkligheten. 
Samt så vore det kul att kunna uppmärksamma filmskapandet i området där man bor.    

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar