Nu rullar det på för fullt!

Storyboards ritas, manusnedbrytning skrivs, mer stöd till filmen från kulturnämden. Nu har vi sportlov och det händer en mängd saker inom projektet. Film i allmänhet faktiskt, i lördags så var det premiär för kortfilmen Kluvet Psyke som många av oss har varit med och hjälp till i. Idag och i fredags har jag agerat skådespelare för några som gör en kortifilm, de är andra års studenter från Linnéuniversitet, det var ju kul att stå framför kameran lite också! Resterande dagar kommer gå åt till mer planering och ett par telefonsamtal.

Fick dessutom ett meddelande om att musiken till filmen är på gång och Andreas han som gör musiken kommer ha några cues klara inom några veckor och det ska bli spännande att höra! 

Samt så fick jag kontakt men en kille på Voodoo film forumet som skulle göra lite ljudeffekter till filmen. Det är några specifika ljudeffekter som ska hända vid övergångar mellan några scener. 

Sist men inte minst så är det snart dags för den första inspelningshelgen, som sker 30-31 Mars. Första dagen så går vi igenom de flesta scenerna i manuset och nästa dag så filmar vi några. Riktigt schysst!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar