Musik till filmen

Musiken i filmen är något som är det viktigaste. Tanken redan från början var att försöka hitta någon i närheten som går en musiklinje eller sysslar med det på fritiden. Som sagt så vill vi ju uppmärksamma filmskapandet här i området och samverka så många som möjligt som bor här.

Efter massa letande på Monokrom(samlingsplats för Kalmars musikungdomar) och liknande så hittade vi en kille som heter Isac Adolfsson. Han går Stage4You(musikinriktad skola). Vi diskuterade lite om man skulle använda en låt som han redan har skrivit fast arrangera om den men tillslut så blev det att han skrev en helt ny låt bara till filmen. I detta läget så är låten skriven men den ska spelas in och mixas. 

Men vi ska ju inte bara ha en låt under hela filmen utan också ett soundtrack som är producerat enbart för den här produktion. Av en slump så hittade jag en person vid namn Robert Parker. Vi diskuterade lite och jag lyssnade på några av hans alster och jag gillade de skarpt! Så han är den som kommer att producera ett soundtrack till kortfilmen!

Isac Adolfsson
  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar